per pagina
    97 - 120 van 179 resultaten
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Op zoek naar een buitengewoon tafelkleed?

Ben jij op zoek naar een tafelkleed dat nét even anders is dan het kleed dat je uit de winkel haalt? Huis- Tuin en Tafelzeil is de expert op het gebied van tafelbekleding. Bij ons vind je tafelkleden die je niet in de het schap van de doorsnee winkel tegenkomt. Zo is er voor iedere wens het juiste tafelkleed!

Bescherm je mooie tafel met een stijlvol of gezellig tafelkleed

Veel mensen gebruiken een tafelkleed als jasje voor hun kostbare tafel. Is de tafel nieuw, wil je een kleed voor het diner of vind je dat een tafelkleed een diner pas écht gezellig maakt? Voor elk van deze gelegenheden biedt een tafelkleed de uitkomst.

Een handig tafelkleed is donker van kleur

Heb je vaak kinderen om je heen die graag stiften en kliederen met eten of wil je niet op hoeven letten of je er zelf een rotzooi van maakt? Dan is een gecoat tafellinnen in een donkere kleur net iets voor jou! Zo valt het niet op dat er ook wel eens naast het papier wordt gestift of dat er her en der wat vlekken verspreid op het kleed zitten. Wil je aan de knutsel met het tafelkleed zélf? Ook dan kan met onze knutsel pakketten van tafelkleed restanten

Bekijk onze tafelkleden met coating in een donkere kleur:

Gecoat zwart tafelkleed met sjiek Frans patroon
Gecoat bruin tafelkleed met bloemetjes
Gecoat bruin tafelkleed met golven

De sterkste en makkelijkste tafelkleden

Alle gecoate tafelkleden zijn voorzien van een sterke, waterdichte, vlekwerende en afwasbare laag. Bovendien zijn ze sterk doordat ze geweven zijn. Vlekken verwijder je dus snel met een natte doek, kreuk- en scheurvrij.

Het tafelkleed als frisse component in je interieur 

Soms wil je je inrichting aanpassen, maar weet je niet goed hoe je dit kan doen met een klein budget. Een tafelkleed kan je huis in een handomdraai opfrissen en opleuken. Daarom is het raadzaam om de keuze van je tafelkleed af te stemmen op jouw interieur. Hoe kun je jouw kamer opleuken, wat voegt kleur of juist orde toe? 

Werk met kleur, patroon en print in je tafelkleed

Fris jouw interieur op met kleur en speelse vormen. Speel bijvoorbeeld in op de geometrische trend en combineer dit met een fellere zomerse kleur: 
Gecoat geel tafelkleed met geometrische patroon.

Fleur jouw woonruimte op met bloemen! Door een kleed met een afwisselend en natuurlijk patroon zoals een bloemenprint te bedekken, bekleed je ook je huis me vrolijkheid:
Gecoat grijs tafelkleed met bloemetjes.

Nog verder op reis in de wereld van de tafelkleden? Ontdek dan ons gecoat tafelkleed met wereldkaart print. Zo kun je altijd en overal op avontuur, ook als je gewoon aan tafel zit!

Toch moeite met het uitkiezen van een tafelkleed?

Wanneer jij een tafelkleed uitkiest is het dus handig om rekening te houden met de kleuren en vormen in jouw woonkamer of eetkamer. Wees niet bang om iets nieuws uit te proberen. Twijfel je of iets de juiste keuze zal zijn? Stuur ons hiernaast een chatbericht. Wij helpen je graag! Toch liever bellen of mailen? Ook dat kan! Bel vrijblijvend naar +31653550505 of mail ons op info@huistuinentafelzeil.nl.

 

© 2015 - 2024 www.huistuinentafelzeil.nl - Tafelzeil, transparante tafelbeschermers, afwasbaar linnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel