Navigatie

Over huis-tuin en tafelzeil

Beste webshopbezoeker,

Ik ben Dick Nijeboer (34 jaar, woonachtig in Helmond Noord Brabant) sinds 4 jaar het gezicht achter www.huistuinentafelzeil.nl, tevens mag ik mezelf sinds twee jaar ook vader noemen van twee vrolijke dochters. En ja.. getrouwd met een lieve vrouw die ook nog eens het minder leuke aspect van een eigen bedrijf op zich neemt (de administratie)

Waarom ik een stukje over mijzelf publiceer is, omdat ik het belangrijk vind om te zien bij wie je besteld. Dit maakt alles een beetje persoonlijker, gezien we elkaar niet persoonlijk kunnen treffen mits je natuurlijk je bestelling aan huis komt ophalen of omdat we elkaar gesproken hebben op die ene leuke tuinbeurs of drukbezochte markt.

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het verkopen van tafelzeil als hobby op diverse markten. Even later knutselde we een  webshop in elkaar, en van het een kwam het ander. Wat begon als leuke hobby is al snel gegroeid naar een goedlopende kleine onderneming.  Momenteel verzenden we  +/- 250 bestellingen per week. Voor de verkoop van tafelzeil heb ik altijd een winkel gehad in Antwerpen (Belgie)  waar ik gordijnstoffen verkocht.

Omdat we veel achter de schermen werken, vind ik het nog steeds erg leuk om zelf markten en beurzen te draaien, en tussendoor een gezellig praatje te maken met u als klant! U als bezoeker van markt of beurs herkent me waarschijnlijk dan ook als
" die jongen met een reuze collectie tafelzeil en tafellinnen voor zeer aantrekkelijke prijzen "

Ik vind het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent, en wij stellen daarom klantvriendelijkheid en service ook voorop!
Mocht jou printje of kleur er niet bij zitten, of heb je andere vragen/opmerkingen?

Twijfel niet en bel, mail of whats app ons via:
info@huistuinentafelzeil.nl
Tel: 0653550505

We proberen u zo spoedig mogelijk te woord te staan, mocht ik even niet opnemen spreek je voicemail in en ik bel je zo snel mogelijk terug. Via de mail krijgt u binnen 24 uur antwoord.Dick

© 2015 - 2018 Huis - Tuin en Tafelzeil | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel