Navigatie

Doorzichtige tafelbeschermer 2.2 mm (61 t/m 70cm breed)

Vorige Artikel 2 van 12 Volgende
GRATIS

DIK TRANSPARANT TAFELZEIL:
Jouw kostbare tafel beschermen tegen krassen, vlekken, kringen of andere viezigheid? Dan is dit volledig op maat gemaakte tafelzeil iets voor jou!


PRODUCTINFORMATIE:
- Wij garanderen een volledig transparante kleur, dit houdt in dat het zeil dus GEEN blauw of geel gloed bevat.
- De tafelbeschermer is van PVC, dit is even te ruiken en verdwijnt binnen enkele dagen.
- De tafelbeschermer wordt ook wel de kunststof glasplaat genoemd.
- Door het gewicht van de tafelbeschermer blijft het zeil makkelijk op zijn plaats liggen.
- Onze tafelbeschermers zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer soepel.
- Wanneer je foto's of andere dingen onder het tafelzeil legt kunnen deze elkaar aantasten, dit is dus geheel op eigen risico.
- Wij raden het gebruik van een TRANSPARANT tafelzeil af op hoogglans witte tafels en glazen tafels.
- Let op met warme pannen of glazen, gebruik hiervoor altijd een onderzetter.
- Onze doorzichtige tafelbeschermer is REACH conform, REACH staat voor Registratie - Evaluatie - Autorisatie van Chemicalien. Dit is een nieuwe EU regelgeving voor chemische stoffen die in de europese unie geproduceerd of geimporteerd worden.
- Onze doorzichtige tafelbeschermers zijn vrij van schadelijke weekmakers, zoals Ftalaat en Bisphenol A + zware metalen.
- Gebruik voor het reinigen van het tafelzeil een vochtige doek, glasreiniger is toegestaan. Gebruik geen zwaardere schoonmaakmiddelen.
- Let op! gebruik de tafelbeschermer niet onder extreem warme temperaturen (boven 28 graden celsius) - warme temperaturen kunnen eveneens zorgen voor het blijven plakken van tijdschriften aan het tafelzeil, wat blijvende schade met zich meebrengt. (Geheel op eigen risico)


BESTEL INFORMATIE:
- Onze doorzichtige tafelbeschermers worden gesneden met een toleratie in de lengte van +/- 2%. Dit doen we in verband met een eventuele krimp die gaat optreden. Deze krimp kan al optreden tijdens het verzendproces. Bij een keuze van GEEN 2% krimp in het keuze menu kunnen wij GEEN garantie verlenen)
- Indien uw gewenste maat er niet bij staat, selecteer dan de maat die het dichtst grenst aan uw tafelmaat. u kunt vervolgens bij opmerkingen uw afmeting van de tafel beschrijven.
- Wij snijden met een breedte tolerantie van 2-3mm.
- Wij leveren dit dik transparant uitsluitend opgerold.
- 85% van de verkochtte tafelzeilen zijn na 5-6 weken exact op maat, 15% moet nog aan een zijde bijsnijden. Wij adviseren om na 6 weken pas bij te snijden, dit met een scherp standly mes, NOOIT met een schaar.


STAALTJE BESTELLEN:
Voor het bestellen van een staaltje, neem contact op met onze klantenservice: info@huistuinentafelzeil.nl

© 2015 - 2018 Huis - Tuin en Tafelzeil | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel